Tiden flyyyger!

Veckorna går galet fort, tåls att sägas flera gånger :)
Och jag har fullt upp nästan 24 timmar om dygnet känns det som.. Kl ringer 06,50, upp och ut på morgonpromenad med Atlas i ca 30-40 min. Tog emot idag, -5 när jag gick ut-huuua! Frös ända tills jag sprungit lite på gymmet :P

Sen väl hemma blev det prottedrink och energidryck, sen iväg till gymmet. Är rätt bra stolt över mig själv idag. Körde ett riktigt intensivt bröstpass och mellan varje set körde jag mage så nog ska det kännas :) Sen upp till övervåningen och ställge in 40 min löpning och jag genomförde det! Känns som jag tog av energi som jag inte visste fanns, var bra kämpigt men jag tänkte hela tiden.. No pain no gain! Stämmer fint!

Nu har jag betalat räkningen till julbordet och bokat bord på Fontana di trevi tills på lördag kl 19,00. Sen blir det bio vid 21,00- Wall street 2! Så det blir att se 1an på fredag kväll:)

Nu blir det lite Tyra Banks show och keso/kalkon och Funlight vid sidan om. Sen cykla iväg till jobbet!

Ha en fortsatt fin dag! Och ja, snart kommer det bilder..:P

Fuuuull rulle!

Oj vad tiden går fort... I morgon är det vecka 42! Inte alltför många veckor kvar av året :) Har fullt upp om dagarna. Upp i ottan, ut med atlas, iväg till gymmet, iväg till jobbet, plugga... Men jag trivs mycket bra :)

Det är tenta om 2 helger och jag tror, eller iaf hoppas att det kommer gå bra :)
Ska ta och slänga i mig en energidryck och vandra iväg med vovven och möta upp Nicklas på en höstpromenad! sen lite lätt handling. Har pluggat hela dagen lång, men ah det behövs :)

igår hade vi besök av världens bästa svärföräldrar! Blev tårta för att fira Nicklas och sen lite shopping. Köpte ett par tokläckra höga stövlar med grov sula och lite klack. Blir en bild när jag inviger dem :)
Sen lagade vi fläskfilépanna med ris samt en efterrätt bestående av vaniljpannacotta med hackad daim och hallon! Muuuums!:)

Träningen och allt går riktigt bra faktiskt, lite upp och ner från vecka till vecka med resultaten börjar synas allt mer och det är ju det som räknas :)





Här har vi en bild från igår, det börjar väl ta sig lite ?:)


Detta fina arrangemang får numera pryda bordet, höstigt och härligt :)


Måste lägga upp denna bilden, för hur gott är inte tomtegröt med massa kanel?! :D
den avnjöts långsamt vill jag lova..:P


Lite proper i mina rosa skjorta.. Lite brist på något att lägga upp så ni får stå ut :P


Och såhär får man numera klä sig när man ska ut, kaaallt!

Nä nu måste jag iväg, ha en fin söndag!

Halva veckan är över!

Tiden går jäkligt fort, men jag klagar inte. Redan onsdag och två futtiga dagar kvar till helgen :) Direkt på fredagkväll efter jobbet så bär det av till Vänersborg och Nicklas föräldrar. För på lördag är det 1 års kalas för Emmie, Nicklas systerdotter, i Gbg. :) Så det blir nog allt en mysig helg!

Har fullt upp med träning, plugg och jobb just nu. därav dålig uppdatering.. Blir att gå upp tidigt om morgnarna nu för att hinna ut med Atlas, slänga i sig en prottedrink och energidryck, sen iväg till gymmet. Sen hem och duscha och plugga samt fixa mat sen iväg till jobbet.. Men jag klagar inte, jag har iaf ett jobb :)

Och i lördags visade vågen allt 59,1 kg- oj oj! Det går bra nu :)

Men nu måste jag faktiskt bege mig igen-ska försöka ta lite bilder att lägga upp efter helgen!

Ha det gott//Sara

RSS 2.0