Det går åt rätt håll

Japp, det gör det. Nu är det allt bra mycket ljusare än för bara några veckor sedan, så gött! Massvis med snö och kallt är det och mer lär det väl komma, men äsch tiden glider på fort :)
Har redan jobbat nästan en månad som BA på DHL, galet egentligen. Men uj vad jag trivs fint

Och träningen börjar gå bättre nu igen efter jul/nyår "uppehållet". Så fruktansvärt mycket folk om kvällarna bara. löpbanden är nästan alltid upptagna vilket irriterar mig, så var ute och sprang i tisdags bara för att :P Och igår följde jag med Nicklas till hans gym och körde lite. Blev ett mycket gött bic/tric pass!

Idag blir det rätt lugnt, ska göra halv hemmagjorda semlor sen! brödet har jag köpt, finns det semlebullar att köpa så känns det som ett lätt val :P Men min får bestå av vaniljkräm istället för mandelmassa :)

ikväll blir det middag på Frost och sedan bio. "Meet the parents; Little Fockers" kul!:)











Det finns något under all isolering trots allt.. tur jag har ett par månader kvar till beach säsongen ;)

Ha en fortsatt fin helg! Kram


Going to the gym!

Japp, kaffet och energidrycken har slunkit ner och nu är det dags för gymmet! Det är ben som står på schemat, hua kommer nog inte kunna gå i morgon men det är gött!

no pain no gain! ;)

ha det gött!

Termoskaffe!

Nu är strax min lunch slut och jag sitter och surplar lite kaffe. Har med mig kaffe idag-det du!:P Nej men, kaffet här är delvis inte särskilt gott samt att mjölken är slut så jag kan inte försöka neutralisera det! Så därför blev det till att brygga en liten termos hemma :)

Sitter och väntar på att Colin skall höra av sig, får se om han kunde lösa mitt projektproblem. Sen underlättar det inte att mitt andra projekt ligger och väntar på x antal svar från säljare och kunder. Ibland är mellandagarna inget vidare. :)

Helgen har varit väldigt bra. Blev att inviga min fina plätt-panna om jag fick av Tommy&Mia i julklapp-mums! Sen en långkaffe och lite shopping på stan med Jennie. En kappa, pussel x 3, läppglans, täckstift och en necessär. :)

Sen innehöll lördagen mycket god mat och filmen Paranormal Activity- uuuh! fy fasen, men bra var den!
Igår städade vi ut julen och lite därtill. Så nu är det väldigt rent och fräscht hemma!

På onsdag blir det återigen långkaffe med Jennie och middag och film med Sanna på lördag. Annars? Jobba och träning! :)

Ha det gott!

RSS 2.0