Ny bloggadress

Jag är alltför trött på att det tar sådan tid med inläggen och att det krånglar så här. Nu har jag istället bytt till en annan sida.

Min nya adress hittar ni här:

http://sarajohansson.shapemeup.se

Nyår - two days to go

Nyår på lördag, jäääklar vad 2011 har rusat förbi! Vart ett mycket händelserikt och framförallt roligt år :)
Men några nyårslöften det blir det inte för min del, jag har inget att ändra på precis ;) Träningen går allt bättre, jobbet är kanon och även där händer det mycket roligt efter årsskiftet!

I måndags på Annandag Jul blev jag faster till min tredje brorsdotter! Jörgen och Elin fick en liten dotter på 2400 gram som var 6 veckor för tidig. Men allt har gått jättebra :)

Hittade en snygg bild från i somras. Det började ösregna och åska något enormt när vi var nere vid badet i stugan så det slutade med att jag sprang hem i bikini och rosa foppatofflor till stugan där Nicklas och Irené stod och fick sig ett gott skratt :P

Hittat lite fler bilder från i somras, nedan från Glasserian i Mariebergsskogen :)



En något nyare bild, från Julafton :)


Slänger in en sista som dock är någon månad gammal så formen har det slipats på lite sedan dess, blev mycket positivt överraskad när jag ställde mig på vågen. Ska tilläggas att jag gjorde det på Julafton och på eftermiddagen efter en hel del mat och även från fredagen, bra jobbat Sara! :D



Internetfiffel!

Bara för att jag la upp den otroligt suveräna frasen igår så har Google ändrat frasen! Nu är den inte rolig alls. Illa. Däremot har vi haft väldigt roligt på lunchen med Google, hä.

Idag blir det rygg och mathandling! Men först måste jag länka till denna härliga sida, http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/ , tycker verkligen ni ska gå in där och kika. Fröken Helen lägger dagligen upp helt otroligt fina makeups! Och nu när jag såg att hon lottar ut ett kit från mitt favoritmärke, MAC, kunde jag inte låta bli att delta :)

Ha en fortsatt fin dag!

Svart på vitt.

Nu är det världskänt, det vi alla har vetat.


Sök på frasen "män är män och män är smartast" på Google translate så förstår ni vad jag menar.

Fitnessfestivalen 2011!

Shit, det har redan gått ett år (!) sedan jag var där sist! Men det var som åren innan, vältränade, mindre vältränade människor i alla åldrar hade samlats. Montrar överallt, proteinpulver så långt ögon nådde.. Men jag tycker allt att det är en viss charm över det hela :D

Ett par byxor fick följa med hem iaf. Och nästa sitter vi och hejjar på Magnus och Jonas! Kul!

Om två timmar är det dags för näst sista kurstillfället i Allmän Lydnad- Grundkurs, för mig och Atlas! Han är så duktig så min lilla vovve :)

I helgen blir det julgodistillverkning med Sanna! Kommer bli en hel del göttigheter, måste ju provbakas inför Jul! Så mysigt, älskar julen!:)

Kram Sara

RSS 2.0