Dan före dan före dopparedan!


Oj, i övermorgon är det Julafton, det går fort! Men uh så härligt allting är:) Jag stormtrivs!
Har jobbat dagtid nu de senaste två veckorna pga Kofax projektet, tackar vi inte nej till! Och den 3e januari börjar jag mitt nya jobb som Business Analyst på DHL-så himla spännande och framförallt kul! En riktig toppenchans.. Kommer bli ett mycket bra år känner jag på mig :)

Så i morgon eftermiddag/kväll bär det av till Vänersborg med en bil fullastad med julklappar, julgodis och kläder! Blir en julafton i Göteborg i Majorna- blir nog supermysigt :) Sedan blir det fest och utgång i vänersborg hos söta Therese och Stefan- riktigt kul!:)

Sedan den 28r blir det hem till Mönsterås och fira lite jul där, samt fira Tommy som fyller år, träffa Johanna, Leif&Berit och Chatarina med familj. Blir inte dumt alls :)

Men nu ska jag ta och fixa runt lite på Internet.

Ha en helt underbar jul och nyår så hörs vi!




Jag på pizzerian i Ljungskile för två veckor sedan, mycket välkommet efter en lång dag på fitnessfestivalen i Gbg :)



Hm ja, en spännisbild med ett av mina fynd från Fitnessfestivalen- linnet:)




Liseberg i morgon!

Nu bär det strax av till jobbet :) först blir det några ägg Och i morgon blir det upp i ottan för att ta ett tåg kl 7 till Öxnered där Irené och Gunnar hämtar mig, hem och fika sen vidare till Gbg och möta upp Nicklas :)

Då blir det en sväng på stan, äta lite gott sen mysa runt på Lisebergs julmarknad! Ska bli heeelt underbart!
Och kanske det bästa av allt... Jag börjar ett nytt jobb den 3 januari!På DHL som Business Analyst, blev headhuntad, inte alls dumt! Känns rätt overkligt men jag är så glad! Kan man få en bättre julklapp?!
Heltid, mån-fre 8-17,00 och det bästa av allt-få jobba med det jag är utbildad till på ett väldigt stort och välkänt företag där jag stormtrivs! :)



Här har vi en bild på min nya look-kapade av håret lite och fick mig en lugg i lördags-trivs ruskigt bra. Bilden är från Starboys julshow och julnord-var hur bra som helst!:)


Dessa vackra blommor väntade på mig i onsdagskväll när jag kom hem, tack älskling!:)




Ja, vi har redan julgranen och ALLT uppe-and I love it! :D


Världssöta tomten för avsluta inlägget :)

Ha en underbar vinterhelg!

RSS 2.0