Going to the gym!

Nu slurpas det kaffe och alldeles strax blir det en ambitiös gymsväng. Kört igenom hela kroppen denna vecka men får bli lite armar, lite lätt och intensivt sådär. :)

Sen blir det att ta en fika på stan med Angelica&Miriam! Mysigt! Atlas tass är läkt också, en liten skorpa kvar men annars mår han som en prins. Nicklas&Atlas åkte precis iväg och ska ta sig en morgonpromenad i det halvbra vädret :)

Måste givetvis säga grattis till Mikael&Marita som har fått sin lilla Julie nu! :) Så otroligt söt och fin.





Inflammerad tasstå?

Idag ligger min lilla voffe bredvid mig på jobbet, han är lite hängig idag. Tror det kan vara en inflammation i hans ena tå, han har gnagt bort all päls, hoppar ibland på tre ben, piper lite när man tvättar och imorse var han rejält slö. Han är sig själv nu igen men har en veterinärtid vid 13:40 idag - lika bra.

Ska passa på att gratta Mikael&Marita till den lilla flickan som anlände i lördags morse 07:00 :) Så ikväll blir det stan med Sanna och shoppa lite bebispresenter. Passande nog är det något som värmlänningarna kallar Pärsmässa (?) med erbjudanden i butiker osv. Sen kanske det blir ett smakprov av en macarones och en kaffe :)

Helgen ska visst bjuda på kalasväder. Då blir det ut till vår favoritudde och steka på klipporna, bada, ha med fika och bara njuta :)

Ha en fortsatt fin dag!

Låter min förra fredags outfit avsluta:


RSS 2.0