Inflammerad tasstå?

Idag ligger min lilla voffe bredvid mig på jobbet, han är lite hängig idag. Tror det kan vara en inflammation i hans ena tå, han har gnagt bort all päls, hoppar ibland på tre ben, piper lite när man tvättar och imorse var han rejält slö. Han är sig själv nu igen men har en veterinärtid vid 13:40 idag - lika bra.

Ska passa på att gratta Mikael&Marita till den lilla flickan som anlände i lördags morse 07:00 :) Så ikväll blir det stan med Sanna och shoppa lite bebispresenter. Passande nog är det något som värmlänningarna kallar Pärsmässa (?) med erbjudanden i butiker osv. Sen kanske det blir ett smakprov av en macarones och en kaffe :)

Helgen ska visst bjuda på kalasväder. Då blir det ut till vår favoritudde och steka på klipporna, bada, ha med fika och bara njuta :)

Ha en fortsatt fin dag!

Låter min förra fredags outfit avsluta:


Kommentarer
Postat av: Fröken M

Då kanske du har några recept eller tips att dela med dig av ? Jag är gansska ny på det här med LCHF och känner att inspirationen till matlagning inte är på topp !?

2011-08-02 @ 22:33:50
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Fröken M

då kanske det kan vara något liknande det vi "förväntas äta" - massa protein och bara gröna grönsaker. Inga mjölkprodukter alls de första 4 vecckorna, för att få en ordentlig kickstart ! Just nu är huvudet tungt och socker suget börjar sätta in ordentligt... men jag HOPPAS att det ska kännas bättre om några dagar !!

2011-08-03 @ 10:34:56
URL: http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0