Lunch!

Det är en sådär 10 minuter kvar av min lunch så det är strax dags att glida upp till utbildningen igen :) inne på 3:e 13 timmars passet, väldigt trött men det går mycket bra ändå. Huvudet känns rätt fullmatat men det är iaf skoj! :)

Dock förstördes min träningsvecka, hann med ett pass :P Men i morgon bär det av. Då blir det axlar, kanske lite mage sen joggning! Gött!

Och sen är det heeelg! Dags för mer träning, ladda upp med en god frukost på lördag sen riva av ett rejält benpass! Sen blir det minsann julshopping, hoppas vi hittar det mesta.:) På kvällen blir det kinamat, godis och Harry Potter med Erika :P Fjantigt men ska bli riktigt kul!

Nu får vi se vad som händer.. Bara att hålla tummarna, men det känns lovande! :D

Ha en fortsatt fin torsdag!


Vinterlandskap-någon dag

Oj vad tiden försvinner snabbt! har inte alls haft tid att vara inne här och uppdatera. Först tentaplugg(vilket vi inte pratar mer om nu) sen har jag vart sjuk i två veckor men nu så känner jag mig helt frisk. SKÖNT! Vilket betyder att mitt älskade gym kommer att besökas på måndag morgon :D

Känns som att det kommer bli väldans mycket prat så ska försöka att hinna träna lite samtidigt också :P

Händer väldigt mycket nu men bara postiva saker. Bla jobbet.. Mer kan jag inte säga just nu utan ni får hålla er så tids nog får ni veta ;)

Kom nyss hem ifrån en väldigt härlig runda på stan med Sanna. Fick allt lite inhandlat som ni ser på bilderna :)
Och förut i veckan var hela landskapet utanför... vitt! Men det är borta redan och det är blött och grått. Men men här inne är det solsken! Sitter i vårt "nya" kontor och bara myser just nu. Såå fint! Kommer bilder på det också :)

Snart är det dags för julbord, sen Jul på Liseberg och sen.. FITNESSFESTIVALEN!! Ska bli så jäkla kul! :D
Men nä nu ska jag åter igen göra något annat, ingen rast och ingen ro! :)



Vår fina skänk som fått den fina welcome blomman! Tycker den är så himla fin:)


Här har vi den underbart sköna och snygga fåtöljen som har ersatt den gamla skinnsoffan!:)



Lite suddig bild från kontoret med fina lampan och blommorna :)

Vårt fina köksbord med nya "orkidéer" :)


RSS 2.0